Hjemmesider og økonomisk råd

Går du med en hjemmeside i magen som du har lyst til å realisere? Har du noe å selge eller bare dele alt hva du har på hjertet ditt? Da er det bare én ting å gjøre, og det er nemlig å sette i gang!

Tusenvis på tusenvis av nordmenn deler sitt innerste med alle som ønsker å lese, og dette gjør de hver eneste dag som regel. Vi ser profilerte toppbloggere i avisene daglig og det er kanskje denne berømmelsen du ønsker å få en smakebit av? Kanskje kan du klare det med litt hardt og målrettet arbeid, og kanskje kan våre råd hjelpe deg på veien.

Det første du må tenke på er selvsagt om du vil legge penger i dette eller ikke. Du kan opprette en gratis blogg på flere norske bloggportaler og dermed være i gang bare i løpet av noen minutter. Dette vil gi deg muligheten til å publisere uten å måtte tenke på noe som helst annet.

Det andre alternativet er å kjøpe ditt eget domene, og da igjen har du to valg: enten å bruke WordPress og installere et ferdig designet tema, eller å leie designtjenester fra et firma som tilbyr dette.

Sistnevnte er naturligvis det mest kostbare og vil kunne gi utgifter på rundt 5-10.000 kroner – for å være forsiktig. Fordelen med dette er jo da selvsagt at du får ditt helt eget domene med ditt helt eget design.

Den kanskje aller mest kostnadseffektive og totalt sett beste løsningen er å installere WordPress på ditt eget domene og hos de fleste leverandører av domener kan du gjøre dette med et enkelt tasteklikk. Deretter kan du velge blant tusenvis av designmaler som ser fantastisk flott ut og er 100% profesjonelt.

Du logger deg inn på ditt domene på en enkel måte og dermed kan du begynne å publisere gjennom systemet til WordPress – og det er nesten som å bruke Word altså.

Les mer om WordPress her.