Kjapt om refinansiering

Når man nevner begrepet refinansiering så er det som regel boliglån og billån som dukker opp i hodene til folk, men husk på at det er mye annet som kan refinansieres i tillegg. Lån generelt kan refinansieres og dette gjelder både forbrukslån, kredittkort, avbetalingskjøp og mye mer.

Vi vet jo alle at det ikke er alle kredittmulighetene som er skapt like, og hvis du har sjansen til å få til en bedre deal så kan du faktisk spare mye penger på en enkel måte. Å shoppe rundt etter et bedre alternativ kan ta opp mye tid så det er viktig at man er effektive i prosessen, for husk: tid er penger. Du kan derfor bruke en lånemegler og på denne måten både spare betydelig tid og penger. Slike meglere har erfaring og kontakter, og i Norge er vi så heldige at slike ikke koster noen ting.

Som en finansaktør som samarbeider med masse banker så er det jo slik at de kjenner lånemarkedet fra innside og de kan dermed kjapt og enkelt vinne en pakke som vil matche dine krav og som i sin tur igjen vil spare deg for penger. Når du trenger hjelp kjapt og har mange lån som du betaler på vil det å refinansiere gjelden måtte skje kjapt.

I Norge finnes det flere slike meglere og en av disse kan du lese om her. Kort fortalt kan vi si at disse kan få godkjent dine lån betydelig kjappere enn om du skulle gjort jobben selv. Når du er i knipen ønsker du virkelig ikke å vente, og med å bruke en megler er du sikret å få svar på din søknad i løpet av noen få timer – maksimalt.

Lånemeglere flytter ikke målene dine, og din nye faste nedbetalingsplan sørger for at du kan begynne å planlegge fremover. Så i tillegg til å redusere kostnadene på gjelden så vil refinansiering i tillegg hjelpe deg mot det ultimate målet, som tross alt er å bli gjeldsfri. Betalingene dine vil ikke øke og du vil betale ned alt du er skyldig innenfor en tydelig tidsramme. Så lenge du ikke øker gjelden din men nye lån så kan du se frem til et gjeldsfritt liv i fremtiden.