Kreativ sjel med bedriftsidé

Entreprenør-skaller er noe av det viktigste man har i et samfunn og slike mennesker er viktige av to grunner: de skaper verdier og de skaper arbeidsplasser, og dette skal man være sjeleglad for at man har som bestanddel i ethvert samfunn. I disse tider i Norge, hvor utfordringene er mange og oljeprisene er på vikende kurs, er det viktigere enn noen gang at man har mennesker som er i stand til å skape egne arbeidsplasser. Dette skal vi som sagt være overlykkelige over, og husk at når oljen en vakker dag tar slutt så er det viktig at vi har utviklet flere bein som vi kan stå på!

Det derfor det er så viktig med gode idéer og at disse ideene får spillerom til å utvikle seg og ikke forsvinner ut i det store intet. Det kan være en utfordring for mange knyttet til initielle investeringer og eventuelle utredning av gode tanker, men i verste fall har man muligheten til å søke om lån som er usikrete. Kanskje har du stor kunnskap om dyr og kanskje hunder spesielt? Kanskje kan du drive med oppdrett av en spesiell rase? Kanskje kan du lage en kennel? Kanskje kan du spesialisere deg på å dyreatferd slik at du kan tilby mennesker som trenger det hjelp til å oppdra og kontrollere hundene sine? Kanskje kan du utvikle et nytt hundefôr? Kanskje kan du sy hundeklær?

Altså: ideene mulighetene er som du skjønner endeløst mange og bare man er kreativ nok så kan man faktisk tjene penger på de mest utrolige ting – for i dag lever vi i et forbrukssamfunn og menneskene i slike samfunn er mer en villige til å bruke penger på så nær alt mulig som kan kjøpes!

Derfor: få ideen din ned på et papir og finn ut hvordan du kan lage en klar forretningsplan. Et kjapt søk på Google vil kunne hjelpe deg med akkurat dette, så nå er det enkelt og greit bare å sette i gang!