Smart spareform

Det er mange nordmenn som ønsker å spare pengene sine og samtidig få dem til å vokse, men sannheten er den at det er lite å hente i en vanlig bank i så måte. I den vanlige banken din får du etter all sannsynlighet bare en rente som ligger litt høyere enn det Sentralbankens rente og det betyr kanskje 0,55 prosent eller noe slikt. Dette blir det dårlig sparing av og man mister faktisk kjøpekraft i løpet av et år hvis man putter pengene der.

Mange har utvilsomt også satt penger i fond i løpet av årene, men har nå kanskje blitt vettskremt av nedturen på Oslo Børs i løpet av det siste året, og selv om vi har sett en opptur de siste månedene er det nok utvilsomt mange som er skeptiske til denne spareformen. Da skal du vite at det har dukket opp en ny ‘måte’ å spare på som du kanskje ikke har fått med seg, og som er helt trygg og som gir god avkastning på dine penger!

Visste du at mange av forbrukslånbankene også tilbyr høyrentekontoer som du kan spare penger på? Det er faktisk sant og YaBank er en av disse bankene. Her kan du faktisk stikke avgårde med en innskuddsrente på fantastiske 1,80% fra første innskudd og denne renten er tilgjengelig for beløp fra 0-500.000 kroner! Dette tilbudet finner du garantert ikke i din faste bank, og det er derfor bare smi mens jernet er varmt. Men, du er kanskje skeptisk til dette? Det er jo tross alt en forbrukslånsbank…

Du har ingenting å frykte, for dette er rett og slett en måte for disse bankene å få inn frisk kapital på, for husk hvilken rentemargin de opererer med. De trenger jo penger inn i banken for å kunne låne ut penger til de som ønsker forbrukslån! Når du gjør et innskudd og får betalt med en rente på 1,80 prosent, og banken igjen låner ut disse pengene med en rente på opptil 20% er det ingen tvil om at det er lukrative forretninger for både deg og banken!

Så nå vet du det, og hvis du ønsker en trygg plass med gode renter hvor du kan spare penger, så er det bare å velge en forbrukslånbank.

PS. Husk også at Yabank ikke opererer med noen begrensninger på din høyrentekonto, og det betyr kort og godt at du kan gjøre så mange uttak som du måtte ønske uten å miste de gode betingelsene!